Magyarországon járt Si Gung Detlef Lepkes
A Metex05 – Controll SE kung fu szakosztályának meghívására néhány napra Szombathelyre érkezett Si Gung Detlef Leppkes német kung fu nagymester. Leppkes mester már több éve segíti a kung fu szakosztály szakmai munkáját és baráti kapcsolatot tart fenn Si Fu Koszogovits Mihály kung fu és kick-box mesterrel, a Chang stílusok magyarországi stílusvezetőjével. Si Gung Leppkes a kínai jóga (Tai Chi Chuan) Chang stílusának avatott mestere, valamint, a Chang stílusú shaolin kung fu oktatója. Ezen kívül még a Tzü Wei Shu kung fu (a kínai kung fu önvédelmi irányzata) mestere is! A Nagymester ezen stílusokban tartott foglalkozásokat az ország több részéről érkező mestereknek és tanítványoknak. Természetesen a Metex05-Controll Se kung fu szakosztálya vezető szerepet tölt be országunkban Si Fu Koszogovits Mihály magyarországi stílusvezető irányításával, valamint a felsorolt stílusokat csak az SKAH (Shaolin Kung Fu Association Hungary) keretein belül lehet hivatalosan gyakorolni a Magyarországi Kung Fu és Wushu Szakszövetség szakmai felügyeletével!

A kung fu harcművészet és sportág szerelmesei több edzésen ismerkedhettek a kínai harci művészetek technikáival. A Chang stílusú Tai Chi Chuan (kínai jóga) egészségmegőrző mozdulataival és légző gyakorlataival, a Chang stílusú shaolin kung fu és Tzü Wei Shu kung fu szép mozgásaival és gyakorlatias technikáival.

Ezeknek a stílusoknak a megalkotója Si Jo Chang Dung Sheng (stílusalapító), a kínai harci művészetek elismert alakja, veretlen kung fu bajnok, az össz - kínai dicsőségtábla utolsó tagja, akit Tajvanon „Nemzeti Kincsként” tiszteltek. Sajnos Chang nagymester már nem él, de örökségét tanítványai viszik tovább, Detlef Leppkes nagymester, valamint Koszogovits Mihály mester vezetésével. A tábor másik apropója az volt, hogy Leppkes mester ebben az évben ünnepelte 55. születésnapját és a magyarországi tanítványok egy kis meglepetéssel és közös vacsorával köszöntötték a Nagymestert. Koszogovits Mihály magyarországi stílusvezető mester nagy szeretettel köszönte meg Leppkes mesternek az oktatást, a tanítványoknak a részvételt és a folytatásról biztosított minden résztvevőt.Támogassa adója 1%-ával sportegyesületeinket


SKAH Tisztelt szülők, sporttársak, egyesületi tagok !
Mindenki,aki személyi jövedelemadót fizet, megteheti hogy annak 1%-át munkánk megsegítésére ajánlja fel. A felajánlásokat sportegyesületeink a sportolók versenyeztetésére, sportfelszerelések vásárlására és működésük biztosítására használják fel.

Ehhez mindössze annyit kell megtenni, hogy az adóbevallás mellékletébe beírja az Ön által választott egyesület adószámát:Metex05-Controll SE Szombathely:19892519-1-18
Pelso SE keszthely:18969544-1-20
Kisalföldi Shaolin Kung Fu SE Győr, Csorna:18985940-1-08
Chang Shaolin Kung Fu SE Mosonmagyaróvár:18396340-1-08
Balance SE Szeged:
Köszönjük!